De school is terug gestart!

Goed voorbereid op pad met een familiale verzekering!

Na een deugddoende vakantie zijn we allemaal terug aan de slag gegaan, volledig opgeladen voor het nieuw jaar. Uitgerust, met nieuwe boeken voor school en hervonden motivatie voor het werk. Maar weet u wel zeker of u helemaal goed voorbereid bent op het nieuwe jaar? Bent u ook voorbereid op onverhoopte schade, die door uw toedoen ontstaat bij derden?

De familiale verzekering biedt uitkomst!
Weet u exact voor welke mogelijke gevaren uw schoolgaande kinderen, uw partner en uzelf verzekerd zijn?

Een familiale verzekering verzekert u en uw gezin tegen lichamelijke en/of materiële schade aan een derde, ontstaan door (onvrijwillige) fouten, tekortkomingen of nalatigheden door iemand van het gezin. Deze verzekering beschermt uw financiële vermogen tegen de financiële gevolgen hiervan. Meestal wordt in de contractuele voorwaarden wel een vrijstelling opgenomen, waardoor u zelf een deel van de vergoeding dient te voldoen. De verzekering is niet verplicht maar zeker aan te raden! Binnen de dekking van een familiale verzekering vallen normaal gesproken uzelf, uw partner en uw eigen kinderen en kinderen die tijdelijk onder uw toezicht staan maar ook huisdieren (behalve paarden) en personen die tijdelijk bij u verblijven.

Past uw familiale verzekering bij uw gezin?
Wij informeren u graag over de dekking en voorwaarden van uw polis, zodat u zeker weet dat u goed bent voorbereid, mocht er onverhoopt iets misgaan. Het is ook mogelijk uw polis uit te breiden met specifieke voorwaarden, als u bijvoorbeeld wilt voorkomen dat u instaat voor onkosten van schade die uw paard onverhoopt toebrengt aan derden. Natuurlijk adviseren we u ook graag bij specifieke situaties zoals samengestelde gezinnen, etc.

Voorkomen is beter!
Ondanks alle goede voorzieningen van familiale verzekeringen is het proberen te voorkomen van ongevallen en schade toch het allerbeste wat we kunnen doen. Neem gerust een kijkje in ons tipcenter voor concrete tips!

 

Steeds tot uw dienst