Kantoor HOORNE is sinds jaar en dag gelegen op de wijk ‘De Ruiter’ te Roeselare. Amaat Hoorne startte met kantoor HOORNE in 1969 op zijn thuisadres, gelegen in de Iepersestraat 608 samen met echtgenote Judith Goddeeris. In 1993 trad zoon Filip Hoorne, na zijn studies TEW, verzekeringsmakelaar en fiscaliteit in de voetsporen van zijn ouders en versterkte zo het kantoor. Begin 2002 verliet Monica Vanhauwaert de informaticawereld en deed ze haar intrede in het kantoor.

Met zijn vieren werd het kantoor al gauw te krap en vonden Filip & Monica de oplossing door de bouw van een nieuwbouw enkele tientallen meters verder op de hoek van de Iepersestraat en Piljoenstraat. In oktober 2004 was de verhuis naar het nieuwe kantoorgebouw, iets verder in de Iepersestraat 590, dan ook een feit.

Het groeiend aantal klanten, het complexer worden van dossiers en producten, het optimaliseren van onze service en bereikbaarheid, … deden ons uitkijken naar extra hulp. Zo groeide ons team langzaam aan tot wat het vandaag is.

Wij staan voor u klaar ! Ook buiten de openingsuren bent u steeds welkom.  Een telefoontje vooraf volstaat om concreet verder af te spreken.